OVER ALACART GRAFIX

Grafisch ontwerp op maat van jouw bedrijf

Alacart Grafix is een onderdeel van Alacart en bestaat uit Dimitri Schouppe, zaakvoerder, geholpen door  Valeska Reynaert, grafisch vormgever. Met een specialisatie in grafisch ontwerp voor de retail is geen uitdaging te groot en zeker niet te klein voor ons.
 
Contacteer ons vandaag nog voor een gezellige babbel en een lekkere koffie of thee en laat ons u helpen met het realiseren van uw project.

Wat doen we? 

We staan in voor allerhande grafische projecten, webdesign en het creëren van content, social media campagnes en advertenties. 

grafisch ontwerp

We hebben enorm veel ervaring op het gebied van grafisch ontwerp en staan jouw bedrijf dan ook enorm graag bij met al jouw grafische projecten. Nood aan een nieuw logo? Wil je een uniek visitekaartje om af te geven aan jouw leads? Zou je graag flyers, brochures, catalogi, … kunnen uitdelen op verkoopgesprekken?  Mist er een leuke banner of poster in jouw winkel? Say the word! Wij helpen jou graag. 

Webdesign

Natuurlijk ook een categorie onder grafisch ontwerp maar zo uitgebreid dat we er graag wat meer over vertellen! Jouw website is jouw visitekaartje op het net. Met een duidelijke en informatieve website trek je zoveel meer klanten aan. Jouw website doet het werk voor jou. Wij helpen je graag met het ontwerp van jouw website maar ook met het kiezen van het juiste CMS systeem en de juiste hosting provider. 

Social, content en adverteren

Naast al onze ervaring in het grafische is Alacart Grafix ook uitermate geschikt om jou te helpen bij het schrijven van content, specifiek om hoger te scoren op Google, voor het ontwerpen van een social media strategie en de gepaste Google en social media advertenties. We zorgen er voor dat jouw budget op de beste manier wordt ingezet en dat jouw bereik en jouw verkoop enkel maar vergroot.  

Het team

Het Alacart Grafix team bestaat uit:

Dimitri Schouppe

Zaakvoerder

Valeska Reynaert

Grafisch vormgever