DIENSTEN

VERPAKKING

Elk product verdient een prachtige, informatieve verpakking die in het oog springt. Wij vertrekken steeds vanaf het product en maken in samenspraak met onze klanten het gepaste ontwerp. We begeleiden in de keuze van het materiaal en de uiteindelijke vorm. Zoeken mee naar de juiste leverancier en ontzorgen u bij de bestelling. Of u kan aan de slag met de aangeleverde print files.

DISPLAYS

Een prachtige display helpt u niet alleen om uw producten nog mooier voor te stellen. Het biedt u ook de kans om acties te doen of om de zo belangrijke second placement in de winkel te veroveren. Wij ontwerpen displays in hout, karton, metaal of kunststof afhankelijk van wat het beste past bij uw product. We maken een ontwerp, na akkoord een prototype en zoeken voor u naar de gepaste leverancier. Indien nodig kunnen wij een handige instructie maken van hoe de display moet worden opgezet in de winkel. We begeleiden u dus van idee tot in de winkel.

CATALOGI

Een catalogus is de tool om uw assortiment voor te stellen en uw verkoop een boost te geven. We horen vaak dat een product niet goed verkoopt omdat het niet in de catalogus staat. Daarom is het dan ook heel belangrijk om de opmaak van uw nieuwe catalogus weloverwogen te doen. Duidelijke productfotografie, afmetingen, artikel nummers, EAN-codes, productinformatie en de juiste sfeer zorgen er namelijk voor dat uw catalogus het ultieme naslagwerk vormt voor uw klanten om vlot hun bestelling te plaatsen. U kan hiervoor opnieuw op ons rekenen van papier keuze, lay-out, afwerking, tot drukken en versturen naar uw klanten. Uiteraard krijgt u uw catalogus ook steeds digitaal om te kunnen gebruiken op uw website en social media.

FLYERS EN POS MATERIAAL

Flyers zijn een middel om op een relatief goedkope manier marketing te voeren over een bepaald product, dienst of concept. Ze kunnen vlot verstuurd en uitgedeeld worden op beurzen, evenementen, publieke plaatsen en brievenbussen. Daarnaast kan een mooie flyer in de winkel de mogelijke klanten informeren en overtuigen om over te gaan tot kopen. POS (Point Of Sale) materiaal doet net hetzelfde in de winkel. Het trekt de aandacht van en informeert de klant om uiteindelijk voor uw product te kiezen. Dit kan gaan om posters, informatie borden, wobblers en drukwerk.

PRODUCTFOTOGRAFIE EN FILM

U kan steeds op ons rekenen voor het verzorgen van al uw productfotografie, voor zowel drukwerk als gebruik online. Mooie fotografie met witte achtergrond en sfeerfotografie met uw product in actie. Eindelijk voldoende fotografie om uw producten voor te stellen op uw social media kanalen. Denk maar aan Instagram en Pinterest die steeds belangrijker worden in het beïnvloeden van het koopgedrag. Een duidelijke korte product film zegt soms meer dan duizend woorden. Met de juiste omschrijving en tags op YouTube kan dit voor een stijgende verkoop zorgen ver buiten de landsgrenzen waar uw merk misschien minder gekend is. Daarnaast informeert u ook hoe uw klant het product kan/moet gebruiken. U toont zich de specialist en laat uw concurrentie achter zich. Product filmpjes kunnen ook gebruikt worden in displays of op video schermpjes in het winkel. Van kleine productfilmpjes tot grotere concepten om te prospecteren of om opleidingen te geven wij kunnen u begeleiden.

CONTENT EN ADVERTENTIE OPMAAK

U wenst een commerciële tekst over uw product om te gebruiken op uw website, social media, drukwerk of presentatie maar kan niet meteen op de juiste woorden komen? Samen met onze partners helpen wij u uw product in het juiste daglicht te stellen. U zou graag adverteren in een magazine maar weet niet meteen hoe eraan te beginnen? Wij helpen u om een weg te vinden in het grote aanbod van vakbladen en tijdschriften. Wij leggen contact, onderhandelen over prijs en maken uw advertentie op volgens de instructies van het magazine en leveren het aan op tijd. Zo zorgen wij ervoor dat het in perfecte kwaliteit gedrukt wordt om volledig tot zijn recht te komen en zijn investering waard is.

WEBDESIGN OP MAAT

Heeft u een nieuwe website of webshop nodig of uw oude moet opgefrist worden? Wij helpen u bij de keuze van een goede domeinnaam en registratie van uw site. We bouwen een goed functionerende site volgens uw wensen en budget of het nu gaat om een eenvoudige site zodat u beter kan gevonden worden in Google of een complexe webshop.


ENKELE REALISATIES

ENKELE TEVREDEN KLANTEN