Catalogi

Een catalogus is de tool om jouw assortiment voor te stellen en jouw verkoop een boost te geven. We horen vaak dat een product niet goed verkoopt omdat het niet in de catalogus staat. Daarom is het dan ook heel belangrijk om de opmaak van jouw nieuwe catalogus weloverwogen te doen. Duidelijke productfotografie, afmetingen, artikel nummers, EAN-codes, productinformatie en de juiste sfeer zorgen er namelijk voor dat jouw catalogus het ultieme naslagwerk vormt voor jouw klanten om vlot hun bestelling te plaatsen. Je kan hiervoor opnieuw op ons rekenen van papier keuze, lay-out, afwerking, tot drukken en versturen naar uw klanten. Uiteraard krijg je jouw catalogus ook steeds digitaal om te kunnen gebruiken op jouw website en social media.

ANALOOG

Een professioneel gedrukte catalogus mee kunnen geven aan jouw salesteam geeft een extra waarde aan jouw salesgesprek en zorgt ervoor dat jouw klant jou nog lang na het gesprek zal herinneren. 

DIGITAAL

Ondertussen beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het digitale aspect van jouw saleskanaal is. Daarom is het ook belangrijk om jouw catalogus digitaal te kunnen doorsturen of op jouw website te kunnen plaatsen. We helpen je natuurlijk ook graag met het integreren van de catalogus op jouw website en zorgen voor een analoog bladergevoel. 

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

VERPAKKING
SOCIAL MEDIA
DISPLAYS
WEBDESIGN
POS MATERIAAL
CATALOGI
CONTENT
FOTO & FILM