Flyers en POS materiaal

Flyers zijn terug aan hun opmars bezig. Met een flyer kan je snel jouw product, dienst of concept in de verf zetten. Met één blik op jouw flyer weet je potentiële klant waar jouw bedrijf voor staat, of daar zorgen wij toch voor bij Alacart Grafix. Een goedgeplaatste flyer in jouw winkel of op andere interessante plaatsen kan geïnteresseerden snel informeren en overtuigen tot de aankoop of zorgen voor de aanvraag van extra informatie. 

Point of sale (POS) materiaal trekt de aandacht op een (meestal) net iets grotere schaal. Denk aan posters, banners, informatie borden, wobblers, raam- en vloerstickers of displays. Door het juiste ontwerp en de juiste plaatsing valt jouw product of dienst op het juiste moment in de smaak bij jouw toekomstige klant!

Omdat het ontwerpen van een unieke display één van onze specialiteiten hebben we hier een aparte dienst van gemaakt! Ontdek hier meer informatie over de vele mogelijkheden die wij aanbieden met betrekking tot displays.

FLYERS

Met een flyer maak je op een relatief goedkope manier indruk op jouw toekomstige klant. Wij zorgen voor het best converterende ontwerp en indien nodig ook voor de verdeling van jouw flyers. 

POS MATERIAAL 

Trek de aandacht met prachtige posters, banners, informatie borden, raamstickers, vloerstickers of displays. Plaats uw Point Of Sale materiaal op uw beursstand of in de winkel en laat uw product/dienst zichzelf verkopen. 

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

VERPAKKING
SOCIAL MEDIA
DISPLAYS
WEBDESIGN
POS MATERIAAL
CATALOGI
CONTENT
FOTO & FILM