Displays

Een prachtige display in de winkel of op een beurs helpt je niet alleen om jouw product nog mooier voor te stellen. Het biedt je ook de kans om acties voor te stellen of om de belangrijke second placement in de winkel te veroveren.

Second placement? Denk aan een promotiemand, een aparte display aan de kassa, … Over het algemeen wordt second placement gebruikt voor producten die in promotie zijn maar het biedt je ook de kans om aan de kassa jouw klant te overtuigen.

Bij Alacart Grafix ontwerpen we displays uit hout, karton, metaal of kunststof. We bespreken graag met jou welk materiaal het best past bij jouw product. Na goedkeuring van het ontwerp maken we een prototype en gaan we op zoek naar de juiste leverancier. We maken ook graag een handige instructie over hoe de display moet opgezet worden in de winkel. We begeleiden jou dus stap per stap. 

EXTRA RECLAME

Door een uniek displayontwerp samen te stellen creëer je onmiddellijk de mogelijkheid om jouw bedrijf extra in de verf te zetten naast jouw fantastische producten. 

SECOND PLACEMENT

Naast jouw originele display in de winkel wil je misschien een apart merkdisplay of promotiemand opstellen. Ook daar helpen we jou graag mee.

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

VERPAKKING
SOCIAL MEDIA
DISPLAYS
WEBDESIGN
POS MATERIAAL
CATALOGI
CONTENT
FOTO & FILM